Länkis

  DATUM: 2013-03-30 | TID: 15.36 | KATEGORI: Länkbyten.
 
Året var 1970 då en ung man passerade landet England. Han träffade en ung flicka, ja flicka, som han senare förstod att det var hon som han ville gifta sig med.

 

När han kom hem till sitt hemland, Sverige, igen bestämde han sig för att skriva till flickan. Han skrev ett brev, men fick inget svar. Så han fortsatte att skriva. Han skrev hela 100 brev, utan att hon svarade. En dag när han gick mot sitt hus efter att han varit på jobbet satt det någon utanför. Håret var blont, den ljusa klänningen var smutsig och en resväska stod bredvid henne. Det var hon.

 

Hon hade packat en väska och lämnat sina föräldrar för att få träffa honom igen, men endast för ett par veckor. Hon hade berättat för honom att hon älskade honom. Men dessa veckor blev månader och månaderna blev år. Flickan blev 19 år, året blev 1972. Hennes föräldrar hade inte sett henne på två hela år. Den unga mannen bad om flickans hand för resten av deras liv, flickan sa ja.

 

Året var 1977 då den lilla flickan, Jane, föddes. Hon var den mest bedårande lilla flicka någon någonsin skådat. Hon var en riktigt killtjusare när hon blev äldre. Jane var bara 16 år gammal första gången hon sålde sig.

Postat av: Anonym

SV; Tack tack, jag har länkat tillbaka nu! Förlåt för att det dröjde, har bara inte haft tid att vara inne på min blogg och har därför inte sett att du svarat.
Kram!

2013-04-01 | 21:10:40
Blogg/Hemsida: http://onedfanfics.blo.gg
Postat av: Li

Kolla mailen :)

2013-04-03 | 16:43:16
Blogg/Hemsida: http://liella.se

Namn:
        Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: